Thuis ProductenUltrasoon Scherp Apparaat

6000w 20khz automatiseerde Ultrasone Cakesnijmachine

Certificaat
China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. certificaten
China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

6000w 20khz automatiseerde Ultrasone Cakesnijmachine

6000w 20khz automatiseerde Ultrasone Cakesnijmachine
6000w 20khz automatiseerde Ultrasone Cakesnijmachine 6000w 20khz automatiseerde Ultrasone Cakesnijmachine

Grote Afbeelding :  6000w 20khz automatiseerde Ultrasone Cakesnijmachine

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Rps-sonic
Certificering: CE
Modelnummer: RPS-CM20
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Karton
Levertijd: 1days
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 200pcs/month

6000w 20khz automatiseerde Ultrasone Cakesnijmachine

beschrijving
Frequentie: 20KHz Macht: 6000w in maximum
Snelheid: 60 in maximum
Hoog licht:

geautomatiseerde ultrasone cakesnijmachine

,

6000w ultrasone cakesnijmachine

,

20khz ultrasone cakesnijder

20khz geautomatiseerde Ultrasone Cakesnijmachine gemakkelijk om op geautomatiseerde productie van toepassing te zijn

 

 

Wat is het principe van ultrasoon knipsel?

Het principe van een ultrasone snijder is volledig verschillend van conventionele. Het gebruikt de energie van ultrasoon om het te snijden materiaal te smelten. Daarom vereist het ultrasone knipsel een scherpe snijkant, noch vereist het een grote druk, en veroorzaakt geen scherf of breuk. Tegelijkertijd, aangezien het scherpe blad aan ultrasone trilling wordt onderworpen, is de wrijvingsweerstand bijzonder klein, en het te snijden materiaal wordt niet gemakkelijk aangehangen het blad. Dit is bijzonder efficiënt om kleverige en elastische materialen, bevroren materialen zoals voedsel, rubber, enz. te snijden, of heeft bezwaar die ongelegen zijn om druk toe te passen.

De basisstructuur van de ultrasone snijmachine is een ultrasone omvormer, een hoorn, een scherp blad (hulpmiddelhoofd), en generator. De ultrasone generator zet de commerciële macht in een wisselstroom om met hoog voltage met hoge frekwentie en brengt het aan de ultrasone omvormer over. Een ultrasone omvormer is eigenlijk gelijkwaardig aan een apparaat van de energieomzetting dat inputelektrische energie in mechanische energie, d.w.z., ultrasone golven omzet. Zijn manifestatie is dat de omvormer zich afwisselend in de longitudinale richting beweegt. De frequentie van de telescopische motie is gelijkwaardig aan de frequentie van de hoge die frequentie wisselstroom door de drijfkrachtbron wordt geleverd. De rol van de hoorn is het volledige ultrasone trillingssysteem te bevestigen en de outputomvang van de omvormer te vergroten. Het scherpe blad (hulpmiddelhoofd) vergroot verder de omvang enerzijds en concentreert de ultrasone golf. Anderzijds, is de ultrasone golf output, en de ultrasone energie wordt concentratedly in het scherpe gedeelte van het materiaal ingevoerd dat moet worden gesneden door een gelijkaardige snijkant van het scherpe blad te gebruiken. Onder de actie van reusachtige ultrasone energie, onmiddellijk zacht wordt dit deel en smelt, en de sterkte wordt zeer verminderd. Op dit ogenblik, zolang een kleine scherpe kracht wordt toegepast, kan het doel om het materiaal te snijden worden bereikt.

Gelijkaardig aan conventioneel knipsel, zijn de vereiste basiscomponenten een snijder en een aambeeld, en de ultrasone snijder heeft twee basisstructuren. Afhankelijk van de plaats van de ultrasone toepassing, kunnen wij wensen om het in een ultrasone snijderssnijder en een ultrasone snijderssnijder te verdelen.

De ultrasone snijderssnijder laadt direct de ultrasone energie op de snijder, en de snijder wordt een snijder met ultrasone golven. Wanneer het snijden van het materiaal, is het materiaal hoofdzakelijk zacht geworden en door de ultrasone energie gesmolten, en de snijkant van de snijder dient slechts als spleet het plaatsen, ultrasone energieoutput, en scheidingsmateriaal. Deze scherpe methode is geschikt dik, dikke, lange, enz.-voor knipsel materialen die ongelegen zijn om de scherpe raad te plaatsen. Zoals ruwe rubberoutput van de rubbermixer, drukte het pijpknipsel, bevroren vlees, suikergoed, chocoladeknipsel, kringsraad, of handbediende snijmachines.

De basisstructuur van de ultrasone scherpe raadssnijder is gelijkaardig aan dat van de ultrasone snijderssnijder, behalve dat is het ultrasone outputgedeelte een snijder maar geen standaard ultrasone vlakke vorm. Hier, is de vorm gelijkwaardig aan een scherpe raad. Nochtans, is dit een scherpe raad die voor ultrasone trilling wordt gebruikt. Het scherpe mes kan nog in de traditionele vorm worden gebruikt, maar de scherpte van de snijkant wordt verminderd, en het leven van het scherpe mes wordt zeer uitgebreid.

 

Paramater:

 

Punt paramter
Afmeting 2400*1200*1800mm
Gewicht 600kgs
Macht 6Kw in maximum, afhankelijk van de snijdersaantallen
snelheid 60times/min in maximum
Het snijden knifes 3 PCs in maximum
Kadermateriaal roestvrij staal 304
functie voedsel scherp rubberknipsel

 

6000w 20khz automatiseerde Ultrasone Cakesnijmachine 0

6000w 20khz automatiseerde Ultrasone Cakesnijmachine 1

Contactgegevens
Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Fiona

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)