Thuis ProductenUltrasone Voeding

de Hoge Machts Ultrasone Generator van 2600w 20khz voor Lassen

Certificaat
China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. certificaten
China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

de Hoge Machts Ultrasone Generator van 2600w 20khz voor Lassen

de Hoge Machts Ultrasone Generator van 2600w 20khz voor Lassen
de Hoge Machts Ultrasone Generator van 2600w 20khz voor Lassen de Hoge Machts Ultrasone Generator van 2600w 20khz voor Lassen

Grote Afbeelding :  de Hoge Machts Ultrasone Generator van 2600w 20khz voor Lassen

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Rps-sonic
Certificering: CE
Modelnummer: Rps-DG4200
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Karton
Levertijd: 1days
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 200pcs/month

de Hoge Machts Ultrasone Generator van 2600w 20khz voor Lassen

beschrijving
Frequentie: 20KHz Macht: 2600W
Hoog licht:

20khz hoge machts ultrasone generator

,

2600w hoge machts ultrasone generator

,

25KHz ultrasoon lassengenerator

de Hoge Machts Ultrasone Generator van 20kHz 2600W voor Ultrasoon Lassen

 

Wat is ultrasone generator?
Ultrasone generator, gewoonlijk genoemd ultrasone voeding. Zijn functie is onze leidingen (220V 110V of 380V, 50 of 60Hz) in een hoge frequentieac signaal om te zetten dat de ultrasone omvormer aanpast. Van de vorm van de vergrotende kring, kunnen een lineaire vergrotende kring en een kring van de omschakelingsvoeding worden gebruikt, en de high-power ultrasone krachtbron keurt over het algemeen een kringsvorm van een omschakelingsvoeding in termen van goed omzettingsefficiency. De lineaire voedingen hebben ook hun eigen toepassingsgamma, dat het voordeel heeft dat de kring niet strikt kan worden vereist.
De aanpassing staat de werkende frequentie toe om onophoudelijk en onophoudelijk te veranderen. Van de huidige situatie in de ultrasone klankindustrie, zijn de ultrasone generators hoofdzakelijk verdeeld in self-excited en afzonderlijke opgewekte voeding.
Het principe van de ultrasone generator is aan eerst produceert een signaal van een specifieke frequentie door een signaalgenerator, die een sinusoïdaal signaal of een impulssignaal kan zijn. Deze specifieke frequentie is de frequentie van de omvormer, en over het algemeen gepast op ultrasoon in een ultrasoon apparaat toe. De frequentie is 20KHz, 25KHz, 28KHz, 33KHz, 40KHz, 60KHz, 70khz, 100KHz.

de Hoge Machts Ultrasone Generator van 2600w 20khz voor Lassen 0

Voordelen


1. Hoge stabiliteit: De alle-digitale geïntegreerde schakelingen, gebruik van de invoer van de V.S. van krachtige bewerkersinterferentie, terwijl het verminderen van het aantal componenten, vereenvoudigen de hardwarestructuur, daardoor verbeterend de betrouwbaarheid van het systeem.
2. Automatische frequentie die volgen: De digitale technologie van de frequentiesynthese die met het digitale phase-locked lijnfrequentie volgen van complexe controletechnologie wordt gecombineerd, kan de temperatuur elimineren, statische lading, die gebied machinaal bewerken, drijven de slijtage van de werktuigen en andere factoren nadelen van de conventionele analoge aanpassing van de regelgevers onoverkomelijke, bevorderlijke parameter, gemakkelijke wijziging door af software, gemakkelijk de controleregeling aanpassen en een verscheidenheid van nieuwe controlestrategieën bereiken.
3. Sterke output: Het gebruik van IGBT-machtsmodules plus zijn opgewekte structuur van de schommelingskring, de outputmacht is meer dan 1,5 keer dat van conventionele self-excited kring.
4. Omvang stepless aanpassing: De omvang kan onmiddellijk in het aanpassingsproces stijgen of verminderen, kan ook aangepaste micro zijn, kan de perfecte groottestukken van plastic lassen effectief verhinderen, effectief etc. verminderend slijtageschok, brandwonden. Gebrekkige omvang plaatsende waaier van 10% aan 100%.
5. Intelligente bescherming drie en de fout alarmeren: De matrijs-huidige bescherming, de bescherming van de frequentiecompensatie, totale productie is te groot om te beschermen. De materiaalmislukking, zal de generator ophouden werkend, en zal de aangewezen oorzaak van de defectherinneringen tot het technicusoplossen van problemen maken.
6. De intelligente closed-loop technologie van de omvangcontrole om de omvangaanpassing te bereiken, onafhankelijk van het voltage en de ladingsschommelingen van de inputlevering beïnvloedt de omvang van de output blijft constant.
7. Twee soorten de schakelaar van de lassenwijze afwisselend, zodat een hogere precisielassen, het solderen en betere resultaten.


Verrichtingsinstructies
Eerst. Ultrasone generatorstructuur

 

Contactgegevens
Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Fiona

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)