Thuis ProductenUltrasoon Lassenhulpmiddel

het Ultrasone Lassenhulpmiddel van 20khz 2000w voor het Lassen van Femcare en van de Hygiëne

Certificaat
China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. certificaten
China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

het Ultrasone Lassenhulpmiddel van 20khz 2000w voor het Lassen van Femcare en van de Hygiëne

het Ultrasone Lassenhulpmiddel van 20khz 2000w voor het Lassen van Femcare en van de Hygiëne
het Ultrasone Lassenhulpmiddel van 20khz 2000w voor het Lassen van Femcare en van de Hygiëne het Ultrasone Lassenhulpmiddel van 20khz 2000w voor het Lassen van Femcare en van de Hygiëne

Grote Afbeelding :  het Ultrasone Lassenhulpmiddel van 20khz 2000w voor het Lassen van Femcare en van de Hygiëne

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Rps-sonic
Certificering: CE
Modelnummer: Rps-R20
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Karton
Levertijd: 1days
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 200pcs/month

het Ultrasone Lassenhulpmiddel van 20khz 2000w voor het Lassen van Femcare en van de Hygiëne

beschrijving
Frequentie: 20KHz Macht: 2000W
Hoorn: Titaniumhoorn Gewicht: 10Kg
Hoog licht:

20khz ultrasoon Lassenhulpmiddel

,

2000w ultrasoon Lassenhulpmiddel

,

2000w ultrasoon lassensysteem

 

Het Ultrasone Lassensysteem met hoge weerstand van 20Khz voor het Lassen van Femcare en van de Hygiëne

 

De ultrasone technologie produceert sterke, herhaalbare naden en verbindingen, weerstaat sterilisatieprocédés, en elimineert de behoefte aan oplosmiddelen of de lijm, het niet alleen lost de medische niet-geweven en problemen van de apparaten productie op, maar doet dit terwijl het verminderen van de risico's en de bronnen van potentiële verontreiniging. De nieuwe kansen voor ultrasone geluidsleer in de nonwovens industrie zijn overal, op korte termijn gedreven aangezien de fabrikanten meer over de waarde en de veelzijdigheid van dit proces, en op langere termijn door demographics te veranderen leren. Aangezien het aantal oudere burgers in de V.S. en vele westelijke landen als aandeel van totale bevolking blijft groeien, zal de vraag naar medische, sanitaire, zorg van de consument, beddegoed, plaatsing, het schoonmaken, en filtratieproducten slechts blijven groeien. Zal zo ook de behoefte om deze producten efficiënt, met maximumnetheid en minimumrisico van verontreiniging te produceren.

 

Ultrasone aanbiedingen de perfecte oplossing voor deze groeiende behoefte wegens de unieke capaciteit van het materiaal om een breed werkingsgebied van niet-geweven product te behandelen dat vervaardigt, met inbegrip van het scheuren, het snijden, het in reliëf maken, het watteren en het plakken.

 

de ultrasone geluidsleer is een technologie die mettertijd meer en meer toegelaten is geworden. De grondstoffenleveranciers begrijpen de voordelen van ultrasone geluidsleer en construeren vaak hun materialen met bicomponent vezels zodat het eind - de gebruiker kan zich bij nonwovens met deze technologie aansluiten, waarbij de behoefte aan verbruiksgoederen zoals kleefstoffen, naald en draad of mechanische plooiende apparaten wordt geëlimineerd.

 

Voor zich het aansluiten van bij complexe injectie gevormde thermoplastische delen, kan het ultrasoon lassenmateriaal gemakkelijk worden aangepast om de nauwkeurige specificaties van de delen te passen die worden gelast. De delen worden geklemd tussen een vast gestalte gegeven die nest (aambeeld) en een sonotrode (hoorn) met een omvormer wordt verbonden, en een akoestische trilling van de ~20 kHz laag-omvang wordt uitgezonden. Wanneer het lassen van plastieken, wordt de interface van de twee delen speciaal ontworpen om het het smelten proces te concentreren. Één van de materialen heeft gewoonlijk een spiked of rond gemaakte energiedirecteur wat het tweede plastic deel contacteert. De ultrasone energie smelt het puntcontact tussen de delen, die tot een verbinding leiden. Dit proces is een goed geautomatiseerd alternatief om te lijmen, schroeven of snap-fit ontwerpen. Het wordt typisch gebruikt met stukken (b.v. celtelefoons, de elektronika van de consument, beschikbare medische hulpmiddelen, speelgoed, enz.) maar het kan op delen zo worden gebruikt groot zoals een kleine automobielinstrumentencluster. De ultrasone geluidsleer kan ook worden gebruikt om metalen te lassen, maar is typisch beperkt tot kleine lassen van dunne, buigzame metalen, b.v. aluminium, koper, nikkel. De ultrasone geluidsleer zou niet gebruikt worden in het aaneensmeden van de chassis van een auto of in lassenstukken van een fiets, wegens de vereiste machtsniveaus.

Punt Parameter
Frequentie 20Khz
Macht 2000W
Ceramicespaanders 4chips
Verbind schroef 1/2-20unf

 

het Ultrasone Lassenhulpmiddel van 20khz 2000w voor het Lassen van Femcare en van de Hygiëne 0

Contactgegevens
Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Fiona

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)