Thuis ProductenUltrasoon Lassenhulpmiddel

het Ultrasone Lassenmachine van 20kHz 2000w voor Geplooid Filterlassen

Certificaat
China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. certificaten
China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

het Ultrasone Lassenmachine van 20kHz 2000w voor Geplooid Filterlassen

het Ultrasone Lassenmachine van 20kHz 2000w voor Geplooid Filterlassen
20kHz 2000w Ultrasonic Welding Machine For Pleated Filter Welding
het Ultrasone Lassenmachine van 20kHz 2000w voor Geplooid Filterlassen het Ultrasone Lassenmachine van 20kHz 2000w voor Geplooid Filterlassen het Ultrasone Lassenmachine van 20kHz 2000w voor Geplooid Filterlassen het Ultrasone Lassenmachine van 20kHz 2000w voor Geplooid Filterlassen het Ultrasone Lassenmachine van 20kHz 2000w voor Geplooid Filterlassen het Ultrasone Lassenmachine van 20kHz 2000w voor Geplooid Filterlassen

Grote Afbeelding :  het Ultrasone Lassenmachine van 20kHz 2000w voor Geplooid Filterlassen

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Rps-sonic
Certificering: CE
Modelnummer: Rps-FW20
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Karton
Levertijd: 1days
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 200pcs/month

het Ultrasone Lassenmachine van 20kHz 2000w voor Geplooid Filterlassen

beschrijving
Frequentie: 20KHz Macht: 2000W
Hoornmateriaal: Titanium Lassenbreedte: 010mm
snelheid: 20m/min Gewicht: 150kg
Hoog licht:

PLC de Machine van het Controle Ultrasone Lassen

,

De geplooide Machine van het Filter Ultrasone Lassen

,

20khz ultrasoon Lassenmateriaal

het Ultrasone Lassenmachine van 20kHz 2000w voor Geplooid Filterlassen met Roterende Hoorn

20kHz ultrasoon Lassenmachine voor geplooid Filterlassen met Roterende Hoorn

 

 

Parameter

 

PUNT PARAMETER
Frequentie 20Khz
Hoorn Roterende hoorn
Hoornbreedte 25mm in maximum
lassenbreedte 2mm~25mm
Hoornmateriaal Staal
Generator DG4200
Werk Touch screenplc controle
Luchtdruk 6 barmaximum

 

Descriptiom

 

Het filterelement is een professionele termijn in de filtratieindustrie. om de originele ecologische middelen en het hergebruik van middelen te zuiveren, is het reinigingsmateriaal nodig. Nu worden de filterelementen hoofdzakelijk gebruikt in de filtratieindustrieën zoals oliefiltratie, luchtfiltratie, en waterfiltratie. De verwijdering van een kleine hoeveelheid vaste deeltjes in de vloeistof of de lucht kan de normale bedrijfsvoering van het materiaal of de netheid van de lucht beschermen. Wanneer de vloeistof het filterelement met het bepaald filterscherm ingaat, worden zijn onzuiverheden geblokkeerd, en de schone vloeibare stromen door het filterelement. Het filterelement is gelast met twee het lassen technologieën: ultrasoon en heet-smelting. Het lassenhoofd die met ultrasone ultrahoge frequentie onder gematigde druk trillen zal de gezamenlijke oppervlakte van de twee plastieken veroorzaken om wrijvingshitte en smelting te produceren en onmiddellijk toe te treden. De lassensterkte is vergelijkbaar met dat van het belangrijkste lichaam. Aangewezen het gebruik het werkstuk en het redelijke interfaceontwerp kan water en luchtstrakheid bereiken, en het ongemak vermijden door het gebruik van hulpproducten wordt veroorzaakt, en efficiënt en schoon lassen realiseren die. Daarom heeft het element van de ultrasoon lassenfilter unieke voordelen.
Rps-SONIC verstrekt de ultrasone beroeps: ultrasone van het de filterelement van de waterautomaat het lassenmachine, ultrasone van het de filterelement van de waterzuiveringsinstallatie het lassenmachine, de ultrasone machine van het het elementenlassen van de luchtfilter, de ultrasone chemische machine van het het elementenlassen van de vezel materiële filter, ultrasone medische het lassenmachine van het filterelement, enz.

Een roterende ultrasone assemblage opgezet in een lagerhuisvesting die in om het even welke richtlijn kan worden opgezet. Het is beschikbaar in 20, kHz 35 met bandbreedten van omhooggaande to15MM. Bonder is voorgenomen voor machinesfabrikanten en ervaren eind - gebruikers die wensen hun eigen aandrijving en het bewerken oplossingen te ontwikkelen. De ultrasone Naaimachines werken als een traditionele roterende naaimachine maar produceren zachte, vlotte naden die aan vochtigheid of vloeistoffen ondoordringbaar zijn.

 

Ultrasone roterende hoorn

 

 

Een ultrasone roterende hoorn bedoelde bij een frequentie van van ongeveer 18 aan kHz worden opgewekt ongeveer 60, die de hoorn een gestalte gegeven is, stevig voorwerp die een rotatieas en een radiale die oppervlakte hebben tegen een eerste eind en een tweede eind wordt geëindigd.

De hoorn is raciaal symmetrisch. De dikte van de hoorn bij de rotatieas is groter dan de breedte van de hoorn aan de radiale oppervlakte. De diameter, de breedte, en de dikte van de hoorn worden geselecteerd voor een gewenste frequentie zodat de hoorn, op wordt opgewekt door ultrasone energie bij dergelijke frequentie die bij de rotatieas wordt ingevoerd bij, en wezenlijk loodrecht aan, één of beide einden, om op een manier wordt aangepast te resoneren dusdanig dat:

De opgewekte eindbewegingen wezenlijk in fase met de beweging van de bron van opwinding.
Het verzettende eind, al dan niet het actief opgewekt is, beweegt zich wezenlijk uit fase met de beweging van het opgewekte eind.
Beweegt de radiale werk-contacterende oppervlakte zich ook wezenlijk uit fase met de beweging van het opgewekte eind.
Bovendien hebben het eerste eind en het tweede eind een wezenlijk convexe configuratie die uit een centraal, cirkel, vlak gedeelte bestaat dat met de rotatieas en een over het algemeen concaaf gedeelte van het vlakke gedeelte aan bovengenoemde radiaal concentrisch is
De hoorn stelt één enkel knooppunt op zijn geometrisch centrum tentoon.
Werkende ultrasone roterende hoornen/sonotrode frequentie: kHz 20, kHz 23, kHz 25 (geluid van stilte), kHz 30, kHz 35, kHz 36, en kHz 40.
Kan of als hier wolframcarbide worden geanodiseerd voor zelfs nog meer waren met een laag die wordt bedekt die

 

het Ultrasone Lassenmachine van 20kHz 2000w voor Geplooid Filterlassen 0

Contactgegevens
Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Fiona

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)