Thuis ProductenUltrasoon Lassenhulpmiddel

60Khz de ultrasone het Solderen Regelbare 100 Watts van de Materiaalomvang

Certificaat
China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. certificaten
China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

60Khz de ultrasone het Solderen Regelbare 100 Watts van de Materiaalomvang

60Khz de ultrasone het Solderen Regelbare 100 Watts van de Materiaalomvang
60Khz Ultrasonic Soldering Equipment Amplitude Adjustable 100 Watt
60Khz de ultrasone het Solderen Regelbare 100 Watts van de Materiaalomvang 60Khz de ultrasone het Solderen Regelbare 100 Watts van de Materiaalomvang 60Khz de ultrasone het Solderen Regelbare 100 Watts van de Materiaalomvang 60Khz de ultrasone het Solderen Regelbare 100 Watts van de Materiaalomvang 60Khz de ultrasone het Solderen Regelbare 100 Watts van de Materiaalomvang 60Khz de ultrasone het Solderen Regelbare 100 Watts van de Materiaalomvang 60Khz de ultrasone het Solderen Regelbare 100 Watts van de Materiaalomvang

Grote Afbeelding :  60Khz de ultrasone het Solderen Regelbare 100 Watts van de Materiaalomvang

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Rps-sonic
Certificering: CE
Modelnummer: Rps-SI60
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Karton
Levertijd: 1days
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 200pcs/month

60Khz de ultrasone het Solderen Regelbare 100 Watts van de Materiaalomvang

beschrijving
Frequentie: 60KHz Macht: 100W
Temperatuurwaaier: 150 ~ 400 °C Voeding: 220V / 50-60 Herz
grootte: 250 (W) x 310 (L) x 135 (H) mm Gewicht: 5KG
Eigenschap: Ultrasone Regelbare Omvang De Lengte & de Diameter van het ijzerhandvat: 190mm/Ø20
Hoog licht:

60Khz ultrasone Solderende Machine

,

Omvang Regelbaar Ultrasoon Solderend Materiaal

,

100 Watts Ultrasoon Solderend Materiaal

60Khz ultrasoon Soldeerboutmateriaal om Titanium Te solderen

60Khz ultrasoon soldeerboutmateriaal om Koperdraad op Glas Te solderen

 

Parameter

 

ModelNo. Rps-SI60
Ultrasone Frequentie 60Khz
Maximumoutput 100 Watts
Temperatuurwaaier 150 ~ 400 °C
Voeding 220V / 50-60 Herz
Ultrasone Generator Grootte 250 (W) x 310 (L) x 135 (H) mm
Gewicht 5 kg
Eigenschap Ultrasone Regelbare Omvang
De Lengte & de Diameter van het ijzerhandvat 190mm/Ø20
Resultaat die Matrial solderen ITO Glass, AL, Mo, Cu enz.,

 

 

Beschrijving

 

Het ultrasone solderen is een gespecialiseerd het solderen procédé dat de behoefte aan chemische stroom elimineert. In plaats van stroom, gebruikt het akoestische energie om oxyden te onderbreken die zich op gesmolten soldeersel en onedel metaaloppervlakten tijdens het het toetreden proces vormen.

Het ultrasone solderen kan met of een gespecialiseerde soldeerbout of een gespecialiseerde soldeerselpot worden gedaan. … De ultrasone soldeerboutuiteinden kunnen verwarmen (tot 450 °C) terwijl mechanisch het oscilleren bij kHz 20 – 60. Dit solderende uiteinde kan de metalen van de soldeerselvuller smelten aangezien de akoestische trillingen in de gesmolten soldeerselpool worden veroorzaakt.

 

Ceramisch glas, roestvrij staal, aluminiumlassen

 

In jaren van uitgebreid onderzoek bij het glas/metaal- plakken, hebben de Japanse ingenieurs een speciale soldeersellegering genoemd CERASOLZER ontwikkeld (soldeerseldraad). Deze actieve soldeersellegering wordt speciaal geformuleerd om met de ultrasoon lassenmethode samen te werken. Het heeft een zeer unieke capaciteit plakkend en kan het algemeen het gebruikte zilveren baksel, indium solderen, het molybdeenmangaan en harsmethodes vervangen de plakkend. CERASOLZER chemische band (het glassubstraat) Naast de directe metal-to-metal band, kan Cerasolzer een sterke chemische band met het gelaste substraat ook vormen. De legering is samengesteld uit dezelfde belangrijkste onderdelen zoals een standaardsoldeersellegering (lood/tin), maar daarnaast bevat het ook een kleine hoeveelheid elementen zoals zink, titanium, silicium, aluminium, beryllium, zeldzame aarden, enz. Deze elementen hebben hetzelfde effect zoals zuurstof. Zeer sterke chemische affiniteit.

Tijdens het lassenprocédé, combineren deze extra elementen met de omringende zuurstof om een oxyde te vormen, dat chemisch met diverse materialen, met inbegrip van glas, keramiek, aluminium, roestvrij staal, geleidende oxyden, en veel andere eerder gebruikte oxyden wordt gecombineerd. Andere substraten die als niet lasbaar worden beschouwd. Het resulterende oxyde wordt gecombineerd met het soldeerselsubstraat, vormt een zeer sterke chemische band (RO) bij de interface.

Daarom als de zuurstof effectief door de lucht rond het materiaal plakkend met een inert gas (zoals stikstof) te vervangen wordt geëlimineerd, zal de adhesie van Cerasolzer worden verloren. De resultaten tonen aan dat de aangewezen kritieke zuurstofconcentratie voor het plakken over 2% is. De het smelten temperatuur van Cerasolzer-legering is tussen 155 en 297℃. wegens ultrasone trilling, is de lassenmethode stroom-vrij. In feite, als onze ultrasoon lassenmethode stroom gebruikt, zal het de zuurstofband vernietigen en zal het volledige lassenprocédé vernietigen, zodat zou het niet moeten worden gebruikt.

 

 

Basislassenmethode

 

 

1.Two-stap methode die (pre-last + plakken)
In de eerste stap, die trilling op hoge temperatuur gebruiken en ultrasone, wordt Cerasolzer verzonden naar het uiteinde van de ultrasone soldeerbout en op het substraat met een laag bedekt (glas, enz.). Dan gebruiks gewone soldeersel of bij voorkeur Cerasolzer om metaalmontage, draden, stroken, enz. in de pre-soldeert streek te solderen.

 

2. éénfasige methode (direct lassen)
Wanneer Cerasolzer in het hiaat tussen metaal en glas wordt geklemd, ceramisch of het metaaloxide, ultrasone trillingen handelt direct op het metaal. Het plakken wordt voltooid in een korte tijd. Deze methode verstrekt lichtjes lagere prestaties dan de vorige methode.

 

3.Dipping methode
De het onderdompelen methode is een ideale methode voor oppervlaktedeklaag op grote schaal. Het Cerasolzersoldeersel wordt gesmolten in een speciale solderende pot met een ultrasone vibrator. Wanneer de oppervlakte van het zachte soldeersel wegens ultrasone trilling wordt geplooid, dompel het met een laag bedekte deel in water onder. De ultrasone onderdompeling die materiaal solderen wordt geadviseerd.

 

 

60Khz de ultrasone het Solderen Regelbare 100 Watts van de Materiaalomvang 0

Contactgegevens
Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Fiona

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)