Thuis ProductenUltrasoon Lassenhulpmiddel

Naadloos Ultrasoon Lassensysteem met Roterende Hoorn 35Khz 800w

Certificaat
China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. certificaten
China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Naadloos Ultrasoon Lassensysteem met Roterende Hoorn 35Khz 800w

Naadloos Ultrasoon Lassensysteem met Roterende Hoorn 35Khz 800w
Seamless Ultrasonic Welding System With Rotary Horn 35Khz 800w
Naadloos Ultrasoon Lassensysteem met Roterende Hoorn 35Khz 800w Naadloos Ultrasoon Lassensysteem met Roterende Hoorn 35Khz 800w Naadloos Ultrasoon Lassensysteem met Roterende Hoorn 35Khz 800w Naadloos Ultrasoon Lassensysteem met Roterende Hoorn 35Khz 800w Naadloos Ultrasoon Lassensysteem met Roterende Hoorn 35Khz 800w Naadloos Ultrasoon Lassensysteem met Roterende Hoorn 35Khz 800w Naadloos Ultrasoon Lassensysteem met Roterende Hoorn 35Khz 800w

Grote Afbeelding :  Naadloos Ultrasoon Lassensysteem met Roterende Hoorn 35Khz 800w

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Rps-sonic
Certificering: CE
Modelnummer: Rps-R35
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Karton
Levertijd: 1days
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 200pcs/month

Naadloos Ultrasoon Lassensysteem met Roterende Hoorn 35Khz 800w

beschrijving
Frequentie: 35Khz Macht: 800w
Materiaal: Titanium Gewicht: 13kg
De omvang van het lassenwiel: 1828μm Generator: Digitaal
Snelheid: 20m/min in maximum Lassenbreedte: 10mm in maximum
Hoog licht:

Naadloos Ultrasoon Lassenhulpmiddel

,

800w ultrasoon Lassensysteem

,

Het roterende Systeem van het Hoorn Ultrasone Lassen

Ultrasoon Ultrasoon naadloos het lassensysteem van 35Khz 800w met roterende hoorn

 

Parameter

 

Punt Parameter
Frequentie 35Khz
Macht 800W
Ceramicespaanders 4chips
Snelheid 20m/min in maximum
Lassenbreedte 10mm in maximum
Lassenhoorn 35Khz roterende hoorn
Lassentype Blijft lassend

Beschrijving

 

Een traditionele naaimachine gebruikt een naald om de draad te drijven om twee stukken van doek samen te naaien. Tijdens de naald die proces inpassen, niet alleen wordt de doek doordrongen, maar er is geen band tussen de doek en de doek, maar een dunne draad wordt gebruikt om hen samen te binden. Op deze wijze, is de doek gemakkelijk om worden getrokken en de draad is gemakkelijk te breken. De thermoplastische stoffen kunnen samen door hete luchtlassen worden gestikt. De naald en de draad zijn niet nodig, maar de lassentemperatuur is niet gemakkelijk te controleren en de lassensnelheid is langzaam.

Het ultrasone naadloze hechtingssysteem kan de meeste thermoplastische stoffen naaien. Vergeleken met gewone naaldhechting, vereist de ultrasone hechting naald geen draad, heeft de kenmerken van hoge hechtingssterkte, goede luchtdichtheid, en snelle het naaien snelheid. En het ultrasone naadloze stikkende systeem ook lost volledig het probleem van inconsistentie tussen de richting van motie van het ultrasoon lassenhoofd en de richting van motie van de doek op, en het zal de gewone naaimachine voor een groot deel vervangen.

Het ultrasone naadloze stikkende systeem is samengesteld uit de ultrasone omvormer van 35k, hoorn (vaste functie), schijfvormig lassenhoofd en de ondersteunende speciale combinatie van de numerieke controlevoeding. De ultrasone numerieke controlevoeding zet de leidingenelektriciteit in de hoge frequentie van 35k en hoogspannings wisselstroom om en levert het aan de ultrasone omvormer. De ultrasone omvormer zet elektrische energie in mechanische (ultrasone) om energie. De omvormer produceert omvang wanneer het zich in de longitudinale richting uitrekt, die dan aan het schijfvormige lassenhoofd door de hoorn wordt overgebracht. Zodat het schijfvormige lassenhoofd gelast is, uitgerust met het kader, het dringende wiel en de hulpstructuur en de controledelen, is het een volledige ultrasone scherpe naaimachine.

 

Eigenschappen

 

De kerntechnologie van het ultrasone naadloze stikkende systeem ligt in het gebruik van een schijfvormig lassenhoofd voor naadlassen, dat ingeniously de longitudinale trilling van de omvormer in een radiale trilling van het schijfvormige lassenhoofd omzet die 360° naar buiten in de diameterrichting uitstralen. En verschillend van de traditionele kantmachine, is de traditionele kantmachine over het algemeen samengesteld uit een vlak hulpmiddelhoofd en een gevormde rol. Omdat het hulpmiddelhoofd stationair is, is het gemakkelijk om misvorming en het rimpelen van stoffen zoals stoffen tijdens het werk te veroorzaken. De naadloze naaimachine gebruikt twee schijven trillen om de doek te naaien, die dit probleem goed oplost. Dit niet alleen vermindert zeer het volume van het trillingssysteem zelf, maar ook vermindert zeer de installatiegrootte, is de gehele machine mooi, wordt het volume verminderd, en het gewicht wordt zeer verminderd.

 

Hoge stabiliteit: De omwenteling van het lassenwiel en het drukwiel zijn volledig gesynchroniseerd tijdens het ultrasone naadloze stikken, is er geen snelheid en hoekverschil, en het zal niet het uitrekken, de vervorming of de misvorming van de stof veroorzaken zich, en de nauwkeurigheid is uiterst hoog. wegens het heet-smeltingseffect, is er geen behoefte om naalden te gebruiken en de draden, het product is meer waterdicht, lichter, en gemakkelijker te vouwen.
Lassen en knipselsynchronisatie: Het ultrasone naadloze stikkende materiaal is niet alleen geschikt voor het ononderbroken stikken, maar ook voor scherpe textiel terwijl het lassen, en realiseert het automatische rand verzegelen.
Geen hittestraling: Wanneer het ultrasone stikken, energie de materiële laag voor lassen, doordringt en er geen hittestraling is. Tijdens het ononderbroken het stikken proces, zal de hitte niet overgebracht worden naar het product, dat aan de verpakking van warmtegevoelige producten bijzonder voordelig is.
De lassennaad is controleerbaar: de doek wordt vervoerd door het lassenwiel en het drukwiel, en de doek wordt gelast door ultrasone golven. De grootte van de lassennaad en het in reliëf maken kunnen worden veranderd door het drukwiel te vervangen, makend het flexibeler en geschikt te gebruiken.
Brede toepassingswaaier: alle thermoplastische (zacht geworden na het verwarmen) stoffen, speciale banden, en films kunnen met ultrasoon naadloos stikkend materiaal worden gelast, en de rollen worden gemaakt van gedoofd staal om de levensduur uit te breiden.

 

Toepassing

 

1. De technische industrie: de filterzakken, de gezondheidsproducten, de medische matrassen en de hoofdkussens, de naalddekens, de chirurgische bladen, folies, de kogelvrije vesten, de zonneblinden en het afbaarden, plooiden filters, douchegordijnen, verbindingsstukstoffen, zeteldekking, MBR-modules en veel meer.

2. Kledingindustrie: openluchtkleding, ondergoed, medische kleding en gordijnen, zachte shells, sportkleding, schone ruimtekleding, enz.

3. Auto-industrie: de projecten van de auto binnenlandse en thermische isolatie, beschermende autodekking, het afbaarden, enz.

 

Naadloos Ultrasoon Lassensysteem met Roterende Hoorn 35Khz 800w 0

Contactgegevens
Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Fiona

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)