Thuis ProductenUltrasoon Lassenhulpmiddel

het Ultrasone Lassensysteem van 20Khz 2000w voor het Lassen van Maskerearloop

Certificaat
China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. certificaten
China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

het Ultrasone Lassensysteem van 20Khz 2000w voor het Lassen van Maskerearloop

het Ultrasone Lassensysteem van 20Khz 2000w voor het Lassen van Maskerearloop
het Ultrasone Lassensysteem van 20Khz 2000w voor het Lassen van Maskerearloop het Ultrasone Lassensysteem van 20Khz 2000w voor het Lassen van Maskerearloop het Ultrasone Lassensysteem van 20Khz 2000w voor het Lassen van Maskerearloop het Ultrasone Lassensysteem van 20Khz 2000w voor het Lassen van Maskerearloop

Grote Afbeelding :  het Ultrasone Lassensysteem van 20Khz 2000w voor het Lassen van Maskerearloop

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Rps-sonic
Certificering: CE
Modelnummer: Rps-W20
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Karton
Levertijd: 1days
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 200pcs/month

het Ultrasone Lassensysteem van 20Khz 2000w voor het Lassen van Maskerearloop

beschrijving
Frequentie: 20Khz macht: 2000w
Hoornmateriaal: Staal, titanium, alumium Hoorngrootte: Aangepast
Toepassing: Maskerlassen Generatoe: Digitaal type
Eigenschap: Het automatische frequentie volgen
Hoog licht:

Ultrasoon Lassenhulpmiddel 2000 Watts

,

Het Ultrasone Lassensysteem van maskerearloop

,

Ultrasoon Lassensysteem 20Khz

het Ultrasone lassensysteem van 20Khz 2000w voor masker earloop lassen

 

Parameter

 

Punt Parameter
Frequentie 20KHZ
Macht 2000W
Hoorngrootte 110*20
Hoornmateriaal Staal of Titaniumlegering
gewicht 14.5kg

 

Beschrijving

 

De ultrasone machine van het maskerlassen gebruikt trillingsgolven met hoge frekwentie die aan de oppervlakten van twee te lassen voorwerpen moeten worden overgebracht. Onder druk, worden de oppervlakten van de twee voorwerpen gewreven tegen elkaar om een fusie tussen de moleculaire lagen te vormen.

Sommige inkepingen kunnen overal op het masker, zoals de randen, oorriemen worden gezien, en de uitwasemingsklep is allen ultrasoon gelast. Zoals aangetoond in het cijfer hierboven, in het productieproces van maskers, kunnen wij het lassen van alle-plastic neusbrug, lassen intuïtief begrijpen na het omzomen, het lassen van de ademhalingsklep, multi-layer naadlassen, en het lassen van de oorband. Deze zijn eigenlijk allen gemaakt door ultrasoon lassenprocédé. Voltooid.

Wanneer de ultrasone golf op de thermoplastische plastic contactoppervlakte handelt, zal het tientallen duizenden trillingen met hoge frekwentie per seconde produceren. Dit soort trilling met hoge frekwentie met een bepaalde omvang zal de ultrasone energie aan het lassengebied door de hogere gelaste constructie overbrengen. Omdat het lassengebied twee is is de akoestische weerstand bij de lasseninterface groot, zodat lokale zal op hoge temperatuur worden geproduceerd. Bovendien wegens het slechte warmtegeleidingsvermogen van het plastiek, kan het niet op tijd voor een tijdje worden verdeeld, en het verzamelt zich in het lassengebied, veroorzakend de contactoppervlakte van de twee plastieken om snel te smelten, en na een bepaalde druk wordt toegepast, worden zij gesmolten in.

 

Samenstelling van de ultrasone machine van het maskerlassen

 

De ultrasone generator zet de machtsstroom van 110VAC om of 220VAC in elektro ultrasone generator signals.RPS-Sonic met hoge frekwentie en met hoog voltage heeft de volgende voordelen:

Sluit de belangrijkste resonantie: Alle ultrasone klanksystemen hebben een hoofdresonantie (ideale het werk resonantie), daarnaast, daar zullen zijn een tweede (valse) resonantie. Wanneer de macht wordt aangezet, zal de ultrasone generator rps-SONIC de primaire resonantie sluiten en zal de secundaire resonantie negeren.

Het volgen van de belangrijkste resonantie: Tijdens de ultrasone klankverrichting, kan de frequentie van de belangrijkste resonantie verschuiven. Aangezien de temperatuur van de verhogingen van de batterijstapel, de frequentie kan verminderen (wegens interne die verlies of hitte door de lading wordt overgebracht), en de ultrasone generator de frequentieverschuiving kan automatisch volgen en blijven stabiel werken.

Pas automatisch de omvang aan: Rps-SONIC kan de ultrasone generator de beste controle bereiken door de outputomvang te controleren. De dikte van het lassenmateriaal kan worden aangepast om ervoor te zorgen dat hetzelfde lassen gewone medische maskers en de professionele maskers van KN95 kan lassen.

De ultrasone omvormer gebruikt het elektrosignaal met hoge frekwentie van de ultrasone generator en zet het in lineaire mechanische motie om. Deze omzetting wordt uitgevoerd door piezoelectric ceramische schijven te gebruiken, die zich uitbreiden wanneer een voltage wordt toegepast. De omvormer voor ultrasoon rubberknipsel wordt gebruikt wordt speciaal ontworpen, en de lucht kan daarin voor het koelen worden geïntroduceerd en worden gelost. die

 

 

De aanpassing van de maskermachine

 

Tegelijkertijd, kunnen wij diverse ultrasone omvormers volgens klant ook aanpassen moeten aan de behoeften van productie voldoen. Voor meer informatie over de aanpassing van ultrasone omvormers, gelieve te zien.

Concentreert de Ultrasone Technologie van Hangzhoujiazhen zich op de ontwikkeling, het ontwerp, en de aangepaste diensten van machts ultrasone omvormers en verwante materialen. Het bedrijf heeft de ultrasone ingenieurs van het omvormerontwerp en vele jaren van ervaring in nieuw productontwikkeling en ontwerp, ervaren en de diepte van onderzoeksinstellingen overgegaan de samenwerking een systematisch en gestandaardiseerd technisch systeem heeft gevormd om de kwaliteit van ultrasone omvormers/ultrasone klanksondes in ontwikkeling, het testen, prestatieskaliberbepaling en stabiliteit te verzekeren.

 

het Ultrasone Lassensysteem van 20Khz 2000w voor het Lassen van Maskerearloop 0

Contactgegevens
Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Fiona

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)