Thuis ProductenUltrasoon Lassenhulpmiddel

Van het het Hulpmiddelaluminium van het Weerstands Ultrasone Lassen Smelting de op hoge temperatuur 20Khz 1500w

Certificaat
China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. certificaten
China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Van het het Hulpmiddelaluminium van het Weerstands Ultrasone Lassen Smelting de op hoge temperatuur 20Khz 1500w

Van het het Hulpmiddelaluminium van het Weerstands Ultrasone Lassen Smelting de op hoge temperatuur 20Khz 1500w
Van het het Hulpmiddelaluminium van het Weerstands Ultrasone Lassen Smelting de op hoge temperatuur 20Khz 1500w Van het het Hulpmiddelaluminium van het Weerstands Ultrasone Lassen Smelting de op hoge temperatuur 20Khz 1500w Van het het Hulpmiddelaluminium van het Weerstands Ultrasone Lassen Smelting de op hoge temperatuur 20Khz 1500w

Grote Afbeelding :  Van het het Hulpmiddelaluminium van het Weerstands Ultrasone Lassen Smelting de op hoge temperatuur 20Khz 1500w

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Rps-sonic
Certificering: CE
Modelnummer: Rps-MA20
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Karton
Levertijd: 1days
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 200pcs/month

Van het het Hulpmiddelaluminium van het Weerstands Ultrasone Lassen Smelting de op hoge temperatuur 20Khz 1500w

beschrijving
Frequentie: 20Khz Macht: 1500w
Generator: Digitaal type Gewicht: 30kg
Inputvoltage: 220V/50Hz Omgevingstemperatuur: Kamertemperatuur
Systeembescherming: Bescherming op hoge temperatuur, over huidige bescherming Volg frequentiemethode: Automic
Hoog licht:

Het Ultrasone Lassenhulpmiddel van de aluminiumsmelting

,

Hulpmiddel het op hoge temperatuur van het Weerstands Ultrasone Lassen

,

1500w ultrasoon Lassenhulpmiddel

van het de weerstands het Ultrasone metaal van 20Khz 1500w materiaal Op hoge temperatuur van de het aluminiumsmelting

 

Parameter

 

 

Punt Parameter
Frequentie 20KHZ
Macht 1500W
Gewicht 30kg
Hoornmateriaal Hoge strengthTitaniumlegering
Beschermende shell roestvrij staal 304

 

Beschrijving

 

De ultrasone klank is een samengeperste longitudinale golf, die zich effectief in gas, vloeibare, stevige, stevige smelting en andere media kan verspreiden, en heeft sterke penetrability. De ultrasone golven kunnen sterke energie overbrengen wanneer zich het verspreiden in vloeibare media, kunnen sterk effect veroorzaken en de cavitatie op de interface, en, zoals correcte golven, kan bezinning, interferentie, superposition en resonantie veroorzaken. Op de voorwaarde van dezelfde omvang, is de intensiteit van ultrasone golven veel groter dan gewone correcte golven. Het is gebruikt in de metallurgische industrie en bereikt bepaalde resultaten in industriële toepassingen.

Het ultrasone materiaal van de metaalsmelting wordt hoofdzakelijk gebruikt in de metallurgische industrie. In de ultrasone trillingsomstandigheden, is het bevorderlijk voor het ontgassen van de metaaloplossing, de verwijdering van onzuiverheden, de verbetering van korrels, en het versterken van het het uitlogen procédé. Het ultrasone materiaal van de metaalsmelting wordt gebruikt in gesmolten metaal, dat de samenstelling van vezel en metaal in een zeer korte tijd kan realiseren, en krachtige samengestelde materialen voorbereiden. Onder de actie van ultrasone klank, kan zich het vloeibare metaal in het deeltjesvoorvormen doordringen of gelijk met de deeltjes mengen. Het ultrasone onderdompelingsplateren kan het galvaniseren en het aluminiseren van de staaldraad realiseren.

 

Hoofdeffect

 

Verwijder onzuiverheden

Het is zeer moeilijk voor de uiterst kleine opneming in gesmolten staal omhoog te drijven, en slechts wanneer zij zich verzamelen zal het het gemakkelijker maken omhoog te drijven. De smeltingsmateriaal van het gebruiks ultrasoon metaal om ultrasone golven aan de oplossing toe te voegen. De ultrasone bevindende golf kan de opneming en het poeder in de oplossing met succes in lagen verdelen en opeenhopen.

Het ultrasone ontgassen

De ultrasone klank heeft een groot effect bij het verwijderen van gas uit gesmolten metaal, en de ultrasone elastische trilling kan de legering binnen een paar notulen volledig ontgassen. Wanneer de ultrasone trilling in gesmolten metaal wordt geïntroduceerd, vindt men dat de cavitatie voorkomt. Dit is omdat de continuïteit van de vloeibare fase gebroken die is en een holte wordt geproduceerd, zodat is het gas in het vloeibare metaal wordt opgelost geconcentreerd daarin. De elastische trilling van de ultrasone golf bevordert de generatie van de bellenkern en maakt het onophoudelijk groeien tot het aan een grootte groeit die regelmatig van het gesmolten metaal kan worden gelost.

Verbeter de kwaliteit van staven

Het ultrasone materiaal van de metaaloplossing kan op de vorm handelen om de oppervlaktekwaliteit van de gietvormplak te verbeteren. De ultrasone trilling van de vorm kan voor staven, bloei en plakken worden gebruikt, en er is geen behoefte aan het negatieve glijden wanneer de ultrasone trilling wordt gebruikt. Wanneer de gietende staven en de bloei, een zeer vlotte oppervlakte van de gietvormplak na ultrasone trilling kunnen worden verkregen zijn van toepassing geweest op de vorm.

Korrelverbetering

Wanneer het afgietsel door de ultrasone methode van de trillingsverharding wordt geproduceerd, zal de ultrasone golf positief produceren en zal afwisselende geluidsdruk wanneer zich het verspreiden verbieden, vormt een straal. Tegelijkertijd, wegens het niet-lineaire effect, zal het akoestische en micro-akoestische stroom veroorzaken, en de ultrasone cavitatie zal bij de interface van vast lichaam en vloeistof produceren. Hoge snelheid microjet. Het cavitatieeffect in de ultrasone vloeistof kan de dendrieten afsnijden en vernietigen, de verhardingsvoorzijde beïnvloeden, en het het bewegen en verspreidingseffect verhogen, dat de gevolgen kan bereiken van het zuiveren van de structuur, het raffineren van de korrels, en eenvormig het maken van de structuur. Naast de mechanische die actie door trilling wordt veroorzaakt dendrieten te vernietigen, een andere belangrijke rol van ultrasone trillingsverharding is het efficiënte undercooling van het gesmolten metaal te verhogen, de kritieke kernstraal verminderen, daardoor verhoging het nucleation tarief en raffineert de kristalkorrels.

 

Eigenschappen

 

Weerstand op hoge temperatuur: de hoogste temperatuur is 1300℃.
Corrosieweerstand: Hoofden de met hoge weerstand van het de legeringshulpmiddel van het gebruikstitanium.
Het effect is opmerkelijk: het effect is direct en duidelijk met de interactie van micro-molecules.
Gemakkelijk te installeren: door de standaardinstallatie van het flensuiteinde, stromen geen behoefte om het bestaande de productiemateriaal van de klant te veranderen en proces.

 

Van het het Hulpmiddelaluminium van het Weerstands Ultrasone Lassen Smelting de op hoge temperatuur 20Khz 1500w 0

Contactgegevens
Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Fiona

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)