Thuis ProductenUltrasoon Lassenomvormer

het Ultrasone Lassenomvormer van 20Khz 2000w voor Plastic Lassenmachine

Certificaat
China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. certificaten
China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

het Ultrasone Lassenomvormer van 20Khz 2000w voor Plastic Lassenmachine

het Ultrasone Lassenomvormer van 20Khz 2000w voor Plastic Lassenmachine
large.img.alt
het Ultrasone Lassenomvormer van 20Khz 2000w voor Plastic Lassenmachine het Ultrasone Lassenomvormer van 20Khz 2000w voor Plastic Lassenmachine het Ultrasone Lassenomvormer van 20Khz 2000w voor Plastic Lassenmachine het Ultrasone Lassenomvormer van 20Khz 2000w voor Plastic Lassenmachine het Ultrasone Lassenomvormer van 20Khz 2000w voor Plastic Lassenmachine het Ultrasone Lassenomvormer van 20Khz 2000w voor Plastic Lassenmachine

Grote Afbeelding :  het Ultrasone Lassenomvormer van 20Khz 2000w voor Plastic Lassenmachine

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Rps-sonic
Certificering: CE
Modelnummer: Rps-5020-4Z
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Karton
Levertijd: 1days
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 200pcs/month

het Ultrasone Lassenomvormer van 20Khz 2000w voor Plastic Lassenmachine

beschrijving
Frequentie: 20Khz Macht: 2000w
Gewicht: 2kg Diameter: 50mm
Toepassing: Lassen Materiaal: Alumium
Hoog licht:

50mm de Omvormer van het Diameter Ultrasone Lassen

,

20K ultrasoon Lassenomvormer

,

De plastic Ultrasone Omvormer van de Lassenmachine

 

het Lassenomvormer van 20Khz 2000wUltrasonic voor plastic Lassenmachine

 

Parameter

 

Punt Frequentie Impedantie Capacitieve weerstand
5020-4Z 19.8 6 12000

 

Beschrijving

 

De ultrasone omvormer is een soort het apparaat van de energieomzetting. Zijn functie is de input stroom om te zetten in mechanische macht (ultrasone klank) en dan het over te brengen uit, en het verbruikt slechts een kleine hoeveelheid macht.

De ultrasone generator (ook genoemd ultrasone voeding) zet 220V-leidingenelektriciteit in huidig met hoge frekwentie om en brengt het aan piezoelectric keramiek over. De piezoelectric keramiek resoneert bij ultrasone frequenties. Het piezoelectric effect van het materiaal zet elektrosignalen in lineaire mechanische trillingen om. , En vergroot (verminder) dan de omvang door de ultrasone hoorn, en breng het definitief aan het hulpmiddelhoofd voor over het werk. De ultrasone omvormers komen over het algemeen in twee vormen: magnetostrictive en piezoelectric keramiek. Alle die omvormers door ons bedrijf worden gebruikt zijn piezoelectric keramiek.

Magnetostriction: Het effect van een materiaal die onder de actie van een magnetisch veld of een magnetisch veld worden misvormd wordt geproduceerd wanneer het materiaal wordt misvormd. Deze materialen bevatten gewoonlijk nikkel dat sterke magnetostriction tentoonstelt. Magnetostrictive (gewoonlijk) gelamineerde materialen worden gebruikt in magnetostrictive sensoren. wegens wervelstromen, hebben magnetostrictive omvormers gewoonlijk hogere verliezen dan piezoelectric omvormers en hebben daarom hogere het koelen vereisten.

 

 

De samenstelling van ultrasone omvormer


Bijna zijn worden gebruikt alle die piezoelectric omvormers voor machtsultrasone klank van het Langevin-type, d.w.z., één of meer piezoelectric keramiek mechanisch worden samengeperst (prestressed) tussen de voorbestuurder en de achterbestuurder.

De ultrasone omvormer is hoofdzakelijk samengesteld uit een centraal piezoelectric ceramisch element, voor en achterplaten van de metaaldekking, prestressed schroeven, elektrodenbladen en isolerende buizen

Achterbestuurder: Het cilindrische element op de rug van de piezoelectric omvormer. De achterbestuurder is dicht aan het laatste stuk van piezoelectric ceramisch en door bouten te stapelen gewoonlijk voorgeladen.
Elektrodenblad: Een dunne geleidende schijf tussen de piezoelectric keramiek naast de omvormer. Het voltage van de omvormeraandrijving wordt toegepast tussen deze elektroden.
Vooraandrijving: Breng de ultrasone energie van de omvormer aan het hoorn of hulpmiddelhoofd over. De vooraandrijving omvat gewoonlijk een het opzetten flens voor het verbinden van de huisvesting.
Voorgespannen schroef: Één enkele gestapelde bout gaat door het centrumgat over van ceramisch. Na het aanhalen van de bout, zal ceramisch tussen de achterbestuurder en de voorbestuurder worden samengeperst, daardoor toepassend vereist span aan ceramisch voor.
Piezoelectric keramiek: Piezoelectric keramiek is het hart van de omvormer, een component die het elektrosignaal van de ultrasone generator in lineaire mechanische trilling omzet.

 

De invloed van spant op de omvormer voor


De impedantie en de frequentie van de piezoelectric keramiek zullen met de verhoging van voorspannen stabiel zijn. Groter spant kan de impedantie van de omvormer verminderen voor. Als de piezoelectric keramiek niet voldoende wordt vastgeklemd, zal de impedantie van de omvormer groter worden.

 

Is groter voorspannen van de omvormer beter?

Bovenmatig span zal verminderen de prestaties van de omvormer voor, die hoofdzakelijk in de volgende aspecten wordt weerspiegeld:

De prestaties van piezoelectric keramiek veranderen onder de actie van compressiebias. In het bijzonder, de maximum veilige temperatuur waarbij het materiaal kan effectief werken kan zeer worden verminderd, en de hoge samenpersende spanning kan de Curietemperatuur verminderen.
De bovenmatige claim zal significante depolarisatie, veroorzaken en zal ook het onstabiele impedantie en verouderen veroorzaken.
Bovenmatig span zal verminderen de levensduur van de omvormer voor, en in strenge gevallen de ceramische spaander van de omvormer om zal veroorzaken te kristalliseren.
Bovenmatig span van de omvormer voor zal tonen een kleinere impedantie in het vroege stadium, maar de prestaties van de omvormer zullen naarmate de tijd verstrijkt verminderen, begeleid door hoog-impedantieproducten.

het Ultrasone Lassenomvormer van 20Khz 2000w voor Plastic Lassenmachine 0

Contactgegevens
Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Fiona

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)