Thuis ProductenUltrasone Vloeibare Bewerker

de Ultrasone Homogenisator van 20Khz 1500w voor Verspreiding en Depolymerisatie

Certificaat
China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. certificaten
China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

de Ultrasone Homogenisator van 20Khz 1500w voor Verspreiding en Depolymerisatie

de Ultrasone Homogenisator van 20Khz 1500w voor Verspreiding en Depolymerisatie
20Khz 1500w Ultrasonic Homogeniser For Dispersion And Depolymerization
de Ultrasone Homogenisator van 20Khz 1500w voor Verspreiding en Depolymerisatie de Ultrasone Homogenisator van 20Khz 1500w voor Verspreiding en Depolymerisatie de Ultrasone Homogenisator van 20Khz 1500w voor Verspreiding en Depolymerisatie de Ultrasone Homogenisator van 20Khz 1500w voor Verspreiding en Depolymerisatie de Ultrasone Homogenisator van 20Khz 1500w voor Verspreiding en Depolymerisatie de Ultrasone Homogenisator van 20Khz 1500w voor Verspreiding en Depolymerisatie de Ultrasone Homogenisator van 20Khz 1500w voor Verspreiding en Depolymerisatie

Grote Afbeelding :  de Ultrasone Homogenisator van 20Khz 1500w voor Verspreiding en Depolymerisatie

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Rps-sonic
Certificering: CE
Modelnummer: Rps-L20
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Karton
Levertijd: 1days
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 200pcs/month

de Ultrasone Homogenisator van 20Khz 1500w voor Verspreiding en Depolymerisatie

beschrijving
Frequentie: 20khz Macht: 1500w
Hoornmateriaal: Titanium Hoorngrootte: Aangepast
Gewicht: 10kg Toepassing: Cavitatie, emulgering, het mengen zich, extractie
Hoog licht:

1500w ultrasone Homogenisator

,

De Ultrasone Homogenisator van de titaniumhoorn

,

Depolymerisatie Ultrasone Homogenisator

de Ultrasone Homogenisator van 20Khz 1500w voor Ultrasone verspreiding en depolymerisatie

Parameter

 

Model SONO20-1000 Sono20-2000 SONO15-3000 SONO20-3000
Frequentie 20±0.5 KHz 20±0.5 KHz 15±0.5 KHz 20±0.5 KHz
Macht 1000 W 2000 W 3000 W 3000 W
Voltage 220/110V 220/110V 220/110V 220/110V
Temperatuur 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃
Druk MPa 35 MPa 35 MPa 35 MPa 35
Intensiteit van geluid 20 W/cm ² 40 W/cm ² 60 W/cm ² 60 W/cm ²
Max Capacity 10 l/min. 15 L/min. 20 l/min. 20 l/min.
Uiteinde Hoofdmateriaal Titaniumlegering Titaniumlegering Titaniumlegering Titaniumlegering

 

Beschrijving

 

Een belangrijke toepassing van ultrasone verspreiding is deaggregate in vloeistoffen te verspreiden en vaste lichamen. De ultrasone verspreiding is gebaseerd op ultrasone cavitatie. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt om kleine deeltjes in de vloeistof te verminderen om de uniformiteit en de stabiliteit van de vloeistof te verbeteren. Het is een efficiënte methode om zachte en harde deeltjes te verminderen. De ultrasone verspreiding kan gemakkelijk van laboratorium-vlak materiaal tot industriële productie worden uitgebreid. Het proces en het effect van ultrasone verspreiding in industriële productie zijn hetzelfde als de resultaten van de laboratoriumtest.

 

Traditionele decentralisatietechnologie

 

Een gemeenschappelijke methode om poeder in vloeistoffen te mengen om diverse producten (zoals verven, inkt, shampoo, dranken of media op te poetsen) voor te bereiden. De individuele deeltjes worden gecombineerd samen door de aantrekkelijkheid van diverse fysieke en chemische eigenschappen (met inbegrip van van der Waals kracht en vloeibare oppervlaktespanning), en het effect is duidelijker voor hogere viscositeitsvloeistoffen zoals polymeren of harsen. Deze aantrekkelijkheid moet aan DE-agglomeraat worden overwonnen en de deeltjes verspreiden in het vloeibare middel. De toepassing van mechanische spanning kan de agglomeratie van de deeltjes breken terwijl de vloeistof tussen de deeltjes wordt gedrukt. De verschillende technieken worden gewoonlijk gebruikt om het poeder in de vloeistof te verspreiden. Dit omvat hoge drukhomogenisators, de molens van de mengapparaatparel, straaleffectmolens en rotor-stator mixers.

De ultrasone verspreidingstechnologie met hoge intensiteit is een efficiënt alternatief aan de bovengenoemde technologie. Wanneer de ultrasone golven in de vloeistof worden overgebracht, zullen de ultrasone golven in het vloeibare middel afwisselende cycli van hoge druk (compressie) en lage druk veroorzaken (verdunning). De mechanische spanning wordt gebruikt om elektrostatische krachten (zoals van der Waals krachten) aan te trekken die deeltjes om zich gebruiken samen te verzamelen. De ultrasone cavitatie in de vloeistof veroorzaakt hoge snelheid vloeibare stralen tot 1000km/h (ongeveer 600mph). Zulk een straal drukt de vloeistof bij hoge druk tussen de deeltjes en scheidt hen van elkaar. De kleinere deeltjes worden versneld door de vloeibare straal en in botsing komen bij hoge snelheid. Dit maakt ultrasone klank doeltreffend middel van verspreiding en depolymerisatie, en het wordt ook gebruikt voor het malen en het fijne malen van micron en submicrongroottedeeltjes.

 

Rps-SONIC verstrekt materiaal voor enig of batch-verwerking van ultrasone verspreiding en depolymerisatie van om het even welk volume.
Materiaal van de experimenteel-rang kan het ultrasone verspreiding worden gebruikt om vloeistoffen met een volume van 1,5 ml aan 2L ongeveer te verwerken. Materiaal van de industrieel-rang wordt het ultrasone verspreiding gebruikt voor productie en ontwikkeling, en behandelt ongeveer vloeistoffen met een volume van 0.5L aan 2000L.

 

Eigenschappen

 

1. Gemakkelijk zich uit te breiden
In tegenstelling tot andere verspreidingstechnologieën, kan de ultrasone verspreiding gemakkelijk van laboratorium-vlak materiaal aan industriële productie worden uitgebreid, en de laboratoriumtest zal nauwkeurige selectie van de vereiste materiaalgrootte toestaan. Wanneer gebruikt in de definitieve productie op grote schaal, zijn het ultrasone verspreidingsproces en het effect hetzelfde als de resultaten van de laboratoriumtest.

2. Gemakkelijk schoon te maken
De ultrasone klank is een bekende het schoonmaken toepassing, zoals oppervlakte, het gedeeltelijke schoonmaken. De intensiteit van ultrasone die golven voor verspreidingstoepassingen is worden gebruikt veel hoger dan dat van het typische ultrasone schoonmaken. Wanneer het natte deel van het ultrasone apparaat om wordt ontworpen worden schoongemaakt, kan de ultrasone trilling worden gebruikt om in het spoelen en het schoonmaken bij te wonen.

 

de Ultrasone Homogenisator van 20Khz 1500w voor Verspreiding en Depolymerisatie 0

Contactgegevens
Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Fiona

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)