Bericht versturen
Thuis

Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

R-verantwoordelijkheid de p-Producten s-Dienst

verkoop de juiste producten in plaats van dure

Rps-Sonic, bestond met een paar jongeren die van ultrasoon zeer houden. De medes-oprichter van rps-SONIC hebben een gemiddelde graad van Baccalaureaat of hierboven. Zij zijn in de ultrasone industrie meer dan 5 jaar geweest en rijke ervaring in ultrasone klank gehad. De bedrijfszakenfilosofie is: Bevorder blind geen product, het juiste product voor de klant vinden. Zo vóór elke orde, zullen wij alle details, met inbegrip van toepassingsdetails, materiaalvoorwaarden, materiaal-specifieke informatie bevestigen.

En wij hebben de Professionele invoer en voeren bedrijf, de Handelsco. van HangZhou LanBen, Ltd uit, kunnen naar om het even welk land wereldwijd uitvoeren.

 

China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Vóór jaar 2012, ontwikkelen wij slechts verkoop tweede branson/dukane/rinco/herrman/telsonic-lassenmateriaal, tijdens dit twintig jaar, vinden wij, more and more mensen hebben probleem met het kerndeel van ultrasoon lassenmateriaal - generator en omvormer, zodat beslisten wij onze zaken van omvormer en generator van onze eigen omvormer en generator te beginnen. Veel van het eind - de gebruiker ontmoet het omvormerprobleem, weten zij niet waarom omvormer die gebroken, en de dure omvormer één voor één veranderen. Eigenlijk, kan één omvormer van branson/dukane /rinco 10~30 jaar gebruiken, zelfs kan de goedkoopste omvormer ongeveer 5 jaar gebruiken. Zo er moeten sommige redenen als uw die omvormer in één jaar wordt gebroken. Daarom willen wij bouwstijl rps-Sonic, moeten wij meer eind helpen - gebruiker om meer over omvormer te kennen, om ultrasoon materiaal te gebruiken beter, om kosten te besparen wanneer probleem ontmoet.

Het zelfde aan generator, Onredelijke verrichting kan korter het gebruik-leven van ultrasone generator. Zo moeten wij maken technisch onderzoek vóór in werking stellen ultrasoon lassenmachine. Het belangrijke punt van ultrasone machine is resonantie, houd slechts elk deel in resonantie kan het systeem in beste werkomgeving maken.

Tot nu, hebben wij nog heel wat herrman telsonic het lassenmachine van Branson /dukane/ rinco/, zodat wij kunnen bevestigen elke omvormer/generator die wij kunnen aanpassend aan de originele machine hebben gemaakt.

Natuurlijk kunnen wij de omvormer/de generator maken voor herrman telsonic het lassenmachine van Branson vervangen /dukane/ rinco/, kunnen wij omvormer/generator voor om het even welke toepassing van uw ultrasoon materiaal ook maken. Wij leveren OEM de dienst voor overzee klanten, hebben wij OEM reeds klant in de V.S. en het Duits.

China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Als u om het even welk probleem op ultrasoon gebied hebt, welkom contact rps-Sonic.

 

China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Rps-SONIC

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 300-500

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Certificaten China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Certificaten