Bericht versturen
Thuis > producten > Ultrasoon Scherp Apparaat >
Ééndelige Ultrasone Scherpe Apparaten niet Geweven Ultrasone Scheurende Machine

Ééndelige Ultrasone Scherpe Apparaten niet Geweven Ultrasone Scheurende Machine

ultrasoon scherp hulpmiddel

Ultrasone slitten machine

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

Rps-sonic

Certificering:

CE

Modelnummer:

Rps-C40

Neem contact met ons op

Vraag een offerte
Productdetails
frequentie:
40 KHz
Blade materiaal:
Titumium
Scherpe dikte:
1~7mm
Applcation:
het snijden door robot
macht:
500W
Stel type in werking:
Gehouden hand - of Robot
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1pcs
Prijs
Negotiable
Verpakking Details
karton
Levertijd
5 ~ 8days
Betalingscondities
T / T, Western Union
Levering vermogen
200pcs/month
Productbeschrijving

40Khz ultrasone snijmachine uit één stuk voor het Niet-geweven sliting

 

Parameter

 

Machine Ultrasoon knipsel
Frequentie (KHz) 40Khz
Macht 500 W
Scherpe Blad/Hoorn Titanium
Voltage (V) 220V
Scherpe dikte 1~7mm
Hoornomvang 30μm
Materiaalgewicht 6KG

 

Inleiding

Scherp proces

De belangrijkste rol van het ultrasone scherpe proces is de aangesloten componenten te scheiden. De hoge frequentietrilling per seconde kan de druk op het te snijden punt verminderen. Dit resulteert in een keurige en schone scherpe oppervlakte. In praktische toepassingen, is het verdeeld in twee processen, gescheiden lassen en knipsel. Scheidingslassen

De ultrasone energie kan worden gebruikt om thermoplastische multilayer textiel, niet-geweven materialen of films in willekeurige vormen, en gelijktijdig las langs de scherpe contour te snijden. Het thermoplastische vezelgehalte zou 20% moeten zijn. Het scherpe aambeeld met de overeenkomstige scherpe contour wordt door de trilling gesneden die door het ultrasone systeem wordt geproduceerd. Tegelijkertijd, produceert de trillingsvermindering hitte in het scherpe gebied, zodat het lassen langs de snijkant wordt uitgevoerd.

Het scherpe blad, dat door ultrasone energie wordt getrild, en scheidt snel nauwkeurig de punten die met minimale weerstand moeten worden gesneden zonder residu te produceren. De ultrasone klank is gebruikt in afgewerkt productknipsel vele jaren. Wanneer het snijdende gebakken voedsel, de energiebars, de kazen, de pizza's en andere materialen, de trillende (koude) scherpe lassenhoorn kunnen de weerstand hingen verminderen tijdens het scherpe proces en verwijderen productresidu's aan. Het resultaat: een vlakke, recuttable oppervlakte zonder vervorming of thermische schade aan het product.

 

 

Toepassingsgebied:

 

Het snijden en het verzegelen worden gelijktijdig uitgevoerd en voltooid. Beide einden van de lassenvezel kunnen gelijktijdig binnen één micron worden gesneden, dat een duidelijk voordeel in medische en filtratietechnologie met hoogte - kwaliteitsvereisten is. Het ononderbroken knipsel en verzegelen.

Ééndelige Ultrasone Scherpe Apparaten niet Geweven Ultrasone Scheurende Machine 0

Ééndelige Ultrasone Scherpe Apparaten niet Geweven Ultrasone Scheurende Machine 1


Het voordeel van ultrasone knipsel en het verzegelen technologie is dat het geweven en niet-geweven stoffen in ononderbroken verrichting snel en nauwkeurig verzegelen en kan snijden

 

 

Het flexibele knipsel van polymeer en de textielcomponenten moeten snijkanten bij de snelste snelheid en de nauwkeurigheid waarborgen. De ultrasone behandeling is het ideale proces in de automobielindustrie. 

Ééndelige Ultrasone Scherpe Apparaten niet Geweven Ultrasone Scheurende Machine 2

De ultrasone klank snijdt het product nauwkeurig en snel met minimale weerstand door hoge snelheidstrilling, en realiseert geen residu, geen misvorming en geen thermische schade op de productoppervlakte. 

Ééndelige Ultrasone Scherpe Apparaten niet Geweven Ultrasone Scheurende Machine 3

Het gebruiken van ultrasone frequentie om de snijderstrilling te drijven kan gemakkelijk in het materiaal snijden, en het is zeer nauwkeurig en bespaart materiaal. Scherpe stevige materialen

Ééndelige Ultrasone Scherpe Apparaten niet Geweven Ultrasone Scheurende Machine 4
De ultrasone trilling zal aan het geïnstalleerde scherpe blad door de lassenhoorn worden overgebracht om verschillende materialen te snijden proper, die een scherpe oppervlakte zoals koolstofvezel of rubberproducten zullen veroorzaken.

 

Ééndelige Ultrasone Scherpe Apparaten niet Geweven Ultrasone Scheurende Machine 5

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Ultrasoon Lassenhulpmiddel Leverancier. Copyright © 2020-2023 ultrasonicweldingtool.com . Alle rechten voorbehoudena.