Bericht versturen
Thuis > producten > Ultrasoon Scherp Apparaat >
Plastic Rubber Ultrasoon het Staalblad 5mm van de Handsnijder Scherpe Dikte

Plastic Rubber Ultrasoon het Staalblad 5mm van de Handsnijder Scherpe Dikte

ultrasoon scherp hulpmiddel

ultrasone voedselsnijder

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

Rps-sonic

Certificering:

CE

Modelnummer:

Rps-C20

Neem contact met ons op

Vraag een offerte
Productdetails
frequentie:
20kHz
Blade materiaal:
Staal
Scherpe dikte:
5MM
Applcation:
Plastic knipsel
macht:
500W
Stel type in werking:
Met de hand of robot
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1pcs
Prijs
Negotiable
Verpakking Details
karton
Levertijd
5 ~ 8days
Betalingscondities
T / T, Western Union
Levering vermogen
200pcs/month
Productbeschrijving

Plastic Ultrasoon de Stoffen Rubber Ultrasoon Mes van het Snijdersmes

Parameter

 

Machine Ultrasoon knipsel
Frequentie (KHz) 20Khz
Macht 500 W
Scherpe Blad/Hoorn staal
Voltage (V) 220V
Scherpe dikte 5mm
Hoornomvang 30μm
Materiaalgewicht 6KG

 

Inleiding

De ultrasone snijder is samengesteld uit een „omvormer“ die trilling en een „oscillator“ produceert die de omvormer drijft. Een piezoelectric element wordt gebruikt voor de omvormer. Wanneer het voltage wordt toegepast, verplaatst het piezoelectric element de omvormer door een paar micrometers. Periodiek produceert het toepassen van voltage trilling. Elk voorwerp heeft zijn speciale frequentie, waardoor het voorwerp stabiel en gemakkelijk is te trillen. Door een externe kracht toe te voegen die aan die speciale frequentie beantwoordt, kan een kleine kracht een grote trilling verkrijgen. Dit fenomeen wordt genoemd resonantie. In de ultrasone snijder, produceert het piezoelectric element een kracht die het gehele lichaam, van de omvormer aan het bladuiteinde resoneert, die een grote trilling produceren bij het uiteinde. De oscillator produceert periodiek voltage om te resoneren en de omvormer te drijven. Het gebruiken van een component van de ultrasone snijder genoemd de hoorn om het gebied in dwarsdoorsnede, van het piezoelectric element aan het bladuiteinde te bellen, kan een grotere trilling verkrijgen
Het ultrasone knipsel heeft ook een groot voordeel, d.w.z., het kan het scherpe materiaal smelten terwijl het snijden. Het scherpe gebied wordt volkomen verzegeld om het losmaken van het weefsel van het materiaal te verhinderen die (zoals het opvlammen van textielproducten) worden gesneden. Het zo ultrasone knipsel wordt widly gebruikt in stof, textiel, Huistextiel, Niet-geweven, zetelkussen, geluidsisolatiekatoen.

 

 

Voordelen

1. Snel, economische, hoge het naaien sterkte en sterke treksterkte
2. Onafhankelijk knipsel en het naaien, met zacht het smelten en het in orde maken effect, geen draadverlies, geen schade, geen bramen.
3. Geen behoefte aan hulpmaterialen (zoals nietjes, lijm, paperclippen, enz.). )
4. Geen tijdrovende vereiste opwarming en terugwinning
5, geen verontreiniging, geen gebruik van giftige kleefstoffen en oplosmiddelen, milieubescherming en gezondheid
6. Er is geen naaldoog op de naaiende rand, die de penetratie van chemische producten, ziekteverwekkers en kleine schadelijke deeltjes kan verhinderen, die veilig en hygiënisch is.

 

Toepassing:

Het ultrasone knipsel is gemeenschappelijk in de vervaardiging van textiel waar de gesmolten en verzegelde randen vrij van het verzwakken worden vereist, of waar een omgekeerde boord niet aanvaardbaar is. De ultrasone snijders zijn ook goed voor dikke stoffen of stoffen met een ongelijk weefsel of de variatie in dikte, waar het laserknipsel vaak een slechte rand geeft eindigt. Het ultrasone knipsel verzekert een hoog niveau van nauwkeurigheid in zowel eenvoudige als complexe vormen en inkepingen. Het laat ook dat een single-ply scherp proces toe wordt gebruikt rechtstreeks van het broodje of van vaste bladen van materiaal, met of een transportband of een statische lijst.

De ultrasone vouwsnijder werkt op een gelijkaardige manier aan een oscillerend mes. Het blad oscilleert op en neer terwijl de zijbeweging door een computergestuurd hoofd wordt geleid. Het ultrasone knipsel wordt uitgevoerd op een gelijkaardige manier, nochtans is de actie van het scherpe hulpmiddel dat van het hakken eerder dan knipsel.

 

Plastic Rubber Ultrasoon het Staalblad 5mm van de Handsnijder Scherpe Dikte 0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Ultrasoon Lassenhulpmiddel Leverancier. Copyright © 2020-2023 ultrasonicweldingtool.com . Alle rechten voorbehoudena.