Bericht versturen
Thuis > producten > ultrasoon lassenhoorn >
15khz het ultrasone Geoptimaliseerde Ontwerp van de Omvormerhoorn SONOTRODES FEA

15khz het ultrasone Geoptimaliseerde Ontwerp van de Omvormerhoorn SONOTRODES FEA

ultrasone omvormerhoorn

ultrasone scherpe hoorn

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

Rps-sonic

Certificering:

CE

Modelnummer:

Rps-H15-143

Neem contact met ons op

Vraag een offerte
Productdetails
Materiaal:
Aluminium
frequentie:
15KHz
Dimensie:
143*22mm
Verbind Schroef:
M16
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1pcs
Prijs
negotiable
Verpakking Details
karton
Levertijd
5DAYS
Betalingscondities
T / T, Western Union
Levering vermogen
200pcs/month
Productbeschrijving

Geoptimaliseerde FEA ontwerpt ultrasone plastic lassenhoorn 15khz SONOTRODES

 

Het oplossen van de prestatiesparameters van lassenhoorn

 

Parameter:

Punt parameter
Frequentie 15Khz 
Lassengebied 127*33mm
Materiaal Alumiumlegering
Verbind schroef M16


ultrasone weldindhoorn

De ultrasoon lassenhoorn is de contactinterface tussen de ultrasoon lassenmachine en het materiaal. Zijn hoofdfunctie is aan en uniform effectief overbrengt de longitudinale mechanische trillingsoutput van de hoorn aan het materiaal. De gebruikte materialen zijn gewoonlijk de aluminiumlegeringen van uitstekende kwaliteit of zelfs titaniumlegeringen. Omdat het ontwerp van kunststoffen een verandert, en de verschijning sterk verschilt, dienovereenkomstig ook verandert de hoorn. De vorm van de het werk oppervlakte moet goed met het materiaal worden aangepast, zodat het plastiek niet beschadigd tijdens trilling is; tegelijkertijd, moet de first-order longitudinale trilling met de outputfrequentie van de lassenmachine worden gecoördineerd, anders intern zal de trillingsenergie worden verbruikt. Wanneer de hoorn trilt, zal de spanningsconcentratie plaatselijk voorkomen. Hoe te om deze lokale structuren te optimaliseren is ook een probleem dat tijdens ontwerp moet worden overwogen.
De vormen werden gecompileerd en werden geprogrammeerd gebruikend Microsoft Excel uitgespreide bladsoftware. De basisinformatie die moet worden ingevoerd wanneer het oplossen omvat de de de het werk frequentie, het materiaal, de dichtheid, modulus van Jongelui, de golfsnelheid, Poisson verhouding, de breed-Beëindigendiameter en smal-Beëindigendiameter van de lassenhoorn. De spreadsheten lossen en koppelen exponential, gelijktijdig catenary, kegel en gestapte lassende hoorn met algemeen gebruikte beschrijvingsparameters zoals op terug vergrotingsfactor, resonantielengte, verplaatsingsknopen, en plaatsen van spanningsmaxima. Het verschil tussen de berekeningsresultaten van de vier types van lassenhoornen met dezelfde aanvankelijke voorwaarden kan visueel door de lijst worden geïdentificeerd. De idealere berekeningsresultaten kunnen worden verkregen door de aanvankelijke voorwaarden (hoofdzakelijk door de externe dimensies aan te passen en de theoretische versterkingsfactor van de hoorn te onderzoeken) onophoudelijk aan te passen.
De parameters bepaalde van tekening van ultrsonic lassenhoorn

om aan de behoeften te voldoen van het verdere trekken of het ontwerpen van ultrasoon lassenhoorn, Excel-berekenen de spreadsheten de algemene afmetingen en de belangrijk puntcoördinaten van diverse die lassenhoorn, met de taalregels worden gecombineerd van software van het de ontwikkelingsontwerp van Au -Au-toLISP en van ANSYS APDL de parametrische secundaire, en compileren automatisch parameters Modellerend programma. Ga het modelleringsprogramma in het bevelvenster van in de software van het de techniekontwerp van AutoCAD en ANSYS-om de plantekening en 3D modellering van de lassenhoorn te voltooien, en hoorntekening of eindige elementenanalyse te verstrekken.
Het ontwerp gebruikt hard aluminium als hoornmateriaal, en gaat de breed-Beëindigendiameter D1 en smal-Beëindigendiameter D2 voor vallen en opstaan in. Duidelijk, met dezelfde dwarsdoorsnededimensies op beide einden, is de gestapte hoorn gemakkelijker om hoge aanwinst te verkrijgen. Bepaal de de factor en de resonantielengte van de hoornvergroting voor beide diameters van het eindgezicht na het verlaten van marge voor het vermijden van het eindgezicht

Vergelijking van eindige elementenanalyse

Gebruikend het parametrische die de modelleringsprogramma van ANSYS APDL in het voorbeeld wordt verkregen, wordt de modale analyse uitgevoerd in het milieu een-sys. Het model werd ingeschakeld met SOLID95-elementen, en een totaal van 9.670 elementen en 14.786 knopen werden geproduceerd, die gebruikend Lanczos-algoritme werden opgelost. De first-order longitudinale trillingsfrequentie van de hoorn is F = 20044Hz.
 

Waarom HOORN rps-SONIC:

 

1. Elke hoorn zal door FEA systeem worden ontworpen, zodat om het Beëindigengezicht van de ultrasone hoorn met eenvormige kracht te bevestigen

2. Alle ultrasone hoornen met drie maanden garantie.

3. Gespecialiseerd in hoge macht ultrasoon meer dan tien jaar

4. Elke ultrasone hoorn met het oude testen van 24hours vóór verzending.

5. Goede verpakking, geen verpakkingsprobleem tijdens de 10 jaar die zaken uitvoeren.

6. Elke klant zal aankoopverslagen krijgen en er zijn bepaalde beloningen na accumulatie

 

De dienst en verzending

  • Garantie één jaar voor omvormer.
  • U kunt ons voor technisch onderzoek op om het even welk ogenblik contacteren.
  • Wij leveren OEM de dienst voor overzee klant, ook Vertrouwelijkheid voor onze klanten zal houden.
  • Wij leveren de aangepaste productendienst ook voor kleine hoeveelheid.
  • Verzending door FED-EX /DHL/UPS/TNT

 

15khz het ultrasone Geoptimaliseerde Ontwerp van de Omvormerhoorn SONOTRODES FEA 015khz het ultrasone Geoptimaliseerde Ontwerp van de Omvormerhoorn SONOTRODES FEA 1

15khz het ultrasone Geoptimaliseerde Ontwerp van de Omvormerhoorn SONOTRODES FEA 2

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Ultrasoon Lassenhulpmiddel Leverancier. Copyright © 2020-2023 ultrasonicweldingtool.com . Alle rechten voorbehoudena.