Thuis ProductenUltrasoon Lassenomvormer

De sterke van de de Omvormer Hoge Macht van het Output Ultrasone Lassen Ultrasone Omvormer

Certificaat
China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. certificaten
China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

De sterke van de de Omvormer Hoge Macht van het Output Ultrasone Lassen Ultrasone Omvormer

De sterke van de de Omvormer Hoge Macht van het Output Ultrasone Lassen Ultrasone Omvormer
De sterke van de de Omvormer Hoge Macht van het Output Ultrasone Lassen Ultrasone Omvormer De sterke van de de Omvormer Hoge Macht van het Output Ultrasone Lassen Ultrasone Omvormer De sterke van de de Omvormer Hoge Macht van het Output Ultrasone Lassen Ultrasone Omvormer

Grote Afbeelding :  De sterke van de de Omvormer Hoge Macht van het Output Ultrasone Lassen Ultrasone Omvormer

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Rps-sonic
Certificering: CE
Modelnummer: rps-5020-4z
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: USD150/PC FOB SHANGHAI
Verpakking Details: karton
Levertijd: 1 dag
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 200pcs/month

De sterke van de de Omvormer Hoge Macht van het Output Ultrasone Lassen Ultrasone Omvormer

beschrijving
frequentie: 20kHz macht: 2200W
Capacitieve weerstand: 11000~12000 Ceramische spaander: 4stuks
Garantie: Een jaar Verbind Schroef: 3/8-24UNF
Hoog licht:

ultrasone piezoelectric omvormer

,

hoge frequentie ultrasone omvormer

28 khz miniatuur ultrasone omvormer voor het ultrasone instrument van de Celverstoring

 

 

Parameter

 

Punt Frequentie Impedantie Capacitieve weerstand
1628-4d 28 6 4000
 

 

Inleiding

Deze miniatuur ultrasone omvormer was ontwerp en het produceren door RPS-SONIC, en deze omvormer was ontwerp voor celverstoring (laboratorium ultrasoon vloeibaar proces). De frequentie is 28khz, is de diameter slechts 16mm.Sonication de handeling van het toepassen van correcte energie om deeltjes in een steekproef, voor diverse doeleinden zoals de extractie te ageren van veelvoudige samenstellingen van installaties, micro-algen en zeewieren. De ultrasone frequenties (>20 kHz) worden gewoonlijk gebruikt, leidend tot het proces die ook als ultrasonication of ultra-sonication worden gekend. In het laboratorium, wordt het gewoonlijk toegepast gebruikend een ultrasoon bad of een ultrasone sonde, die informeel als een sonicator wordt bekend. In een document machine, kan een ultrasone folie cellulosevezels meer uniform verdelen en het document versterken. Sonication heeft talrijke chemisch als fysieke gevolgen, zowel. De chemische gevolgen van ultrasone klank zijn betrokken met het begrip van het effect van sonische golven op chemische systemen, wordt dit genoemd sonochemistry. [3] de chemische gevolgen van ultrasone klank komen niet uit een directe interactie met moleculaire species. De studies hebben aangetoond dat geen directe koppeling van het akoestische gebied met chemische species op een moleculair niveau van sonochemistry of sonoluminescence kan rekenschap geven. In plaats daarvan, in sonochemistry migreren de correcte golven door een middel, die drukvariaties en cavitatie veroorzaken die groeien en instorten, omzettend de correcte golven in mechanische energie.

 

Toepassingen
Sonication kan voor de productie van nanoparticles, zoals nanoemulsions, nanocrystals, liposomes en wasemulsies, evenals voor afvalwaterreiniging, het ontgassen, extractie van zeewierpolysacchariden en installatieolie, extractie van anthocyanins en anti-oxyderend, productie van biofuels, ruwe olieontzwaveling, celverstoring, polymeer en epoxyverwerking, het zelfklevende verdunnen, en veel andere processen worden gebruikt. Het wordt toegepast in farmaceutisch, kosmetisch, water, voedsel, inkt, verf, deklaag, houten behandeling, metaalbewerking, nanocomposite, pesticide, brandstof, houten product en veel andere industrieën.

Sonication kan aan snelheidsontbinding worden gebruikt, door intermoleculaire interactie te breken. Het is vooral nuttig wanneer het niet mogelijk is om de steekproef te bewegen, zoals met NMR buizen. Het kan ook worden gebruikt om de energie voor bepaalde chemische reacties te verstrekken te werk te gaan. Sonication kan worden gebruikt om opgeloste gassen uit vloeistoffen (het ontgassen) te verwijderen door de vloeistof te sonoriseren terwijl het onder een vacuüm is. Dit is een alternatief aan vorst-pomp-dooi en sparging de methodes.

In biologische toepassingen, kan sonication volstaan om een biologisch materiaal te onderbreken of te desactiveren. Bijvoorbeeld, wordt sonication vaak gebruikt om celmembranen te onderbreken en cellulaire inhoud vrij te geven. Dit proces wordt genoemd sonoporation. De kleine unilamellar blaasjes (SUVs) kunnen door sonication van een verspreiding van grote multilamellar blaasjes (LMVs) worden gemaakt. Sonication wordt ook gebruikt om molecules van DNA te versplinteren, waarin DNA die aan korte periodes van sonication wordt onderworpen in kleinere fragmenten wordt geschoren.

Sonication wordt algemeen gebruikt in nanotechnologie voor gelijk het verspreiden nanoparticles in vloeistoffen. Bovendien, wordt het gebruikt om complexen van micron-gerangschikte colloïdale deeltjes te verdelen.

Sonication kan ook worden gebruikt om kristallisatieprocessen in werking te stellen en zelfs veelvormige kristallisaties te controleren. Het wordt gebruikt om in anti-oplosbare precipitations (kristallisatie) aan zich hulp het mengen tussenbeide te komen en kleine kristallen te isoleren.

 

Sonication is het mechanisme dat in ultrasone schoon:maken-losmaakt deeltjes wordt gebruikt die oppervlakten aanhangen. Naast toepassingen van de laboratoriumwetenschap, die hebben de baden toepassingen met inbegrip van het schoonmaken van voorwerpen zoals bril en juwelen de sonoriseren.

Sonication wordt ook gebruikt in de voedselindustrie. De hoofdtoepassingen moeten voor verspreiding dure emulgators (mayonaise) redden of filtratieprocessen (plantaardige olie enz.) versnellen. De experimenten met sonification voor het kunstmatige verouderen van alcoholische dranken en andere alcoholische dranken werden geleid.

De grondsteekproeven worden vaak onderworpen aan ultrasone klank om grondcomplexen te verdelen; dit staat de studie van de verschillende constituenten van grondcomplexen (toe vooral grondorganisch stof) zonder hen aan ruwe chemische behandeling te onderwerpen.

Sonication wordt ook gebruikt om microfossils uit rots te halen.

 

 

Waarom OMVORMER rps-SONIC:

 

1. Elke omvormer met een enig het volgen aantal, u kan de parameter van onze saler controleren geen kwestie hoe lang het overging.

2. Al omvormer met één jaargarantie.

3. Gespecialiseerd in ultrasone klank meer dan tien jaar

4. Elke omvormer met het oude testen van 24hours vóór verzending.

5. Goede verpakking, geen verpakkingsprobleem tijdens de 10 jaar die zaken uitvoeren.

6. Elke klant zal aankoopverslagen krijgen en er zijn bepaalde beloningen na accumulatie

 

De dienst en verzending

  • Garantie één jaar voor omvormer.
  • U kunt ons voor technisch onderzoek op om het even welk ogenblik contacteren.
  • Wij leveren OEM de dienst voor overzee klant, ook Vertrouwelijkheid voor onze klanten zal houden.
  • Wij leveren de aangepaste productendienst ook voor kleine hoeveelheid.
  • Verzending door FED-EX /DHL/UPS/TNT
  •  
  • De sterke van de de Omvormer Hoge Macht van het Output Ultrasone Lassen Ultrasone Omvormer 0

Contactgegevens
Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)