Bericht versturen
Thuis > producten > Ultrasoon Lassenhulpmiddel >
Efficiënte Waterdichte Ultrasone het Metaallasser van het Ultrasoon Lassenhulpmiddel

Efficiënte Waterdichte Ultrasone het Metaallasser van het Ultrasoon Lassenhulpmiddel

diy ultrasone lasser

ononderbroken ultrasoon lassen

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

Rps-sonic

Certificering:

CE

Modelnummer:

rps-WH216

Neem contact met ons op

Vraag een offerte
Productdetails
naam:
ultrasoon lassenmateriaal
frequentie:
20kHz
macht:
5000W
De hoogte van het kader in maximum:
280mm
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1pcs
Prijs
Negotiable
Verpakking Details
houten kist
Levertijd
5-8days
Betalingscondities
T / T, Western Union
Levering vermogen
200pcs/month
Productbeschrijving

efficiënte waterdichte ultrasoon lassen elektronische componenten 20khz

 

WAT IS ULTRASOON LASSEN?

 

In eenvoudige termen, gebruikt het ultrasone lassen hoge frequentietrillingen aan hitte en plakt twee delen die onder druk raken. Deze hoge frequentietrillingen overschrijden de grens in de meeste gevallen van menselijke hoorzitting. De waaier van menselijke hoorzitting is van 20 Herz aan kHz 20 terwijl de ultrasone frequenties die in deze lassers worden gebruikt typisch zich van kHz 15 aan kHz 75 uitstrekken. De techniek werd gepatenteerd in de jaren '60 en werd eerst gebruikt in de stuk speelgoed industrie. Sedertdien blijft de technologie vooruitgaan en in de industrieën zoals medisch, elektronika gebruikt, die en automobiel verpakken. Het ultrasone lassen kan voor plastieken evenals metalen worden gebruikt, maar dit artikel zal zich hoofdzakelijk bij het plastic lassen concentreren. Om ultrasoon lassen beter te begrijpen onderzoeken de componenten van een lasser. Het lassen met ultrasone klank is een proces om thermoplast of metalen te combineren die de hitte gebruiken die door mechanische acties wordt gecreeerd die bij met hoge frekwentie werken. Een elektrische energie met met hoge frekwentie wordt veroorzaakt en in deze mechanische motie met hoge frekwentie geveroorzaakt. De toegepaste kracht wordt gebruikt samen met de mechanische motie om hittewrijving bij de het koppelen oppervlakten of de gezamenlijke gebieden van de metalen of het thermoplast te veroorzaken. Deze hittewrijving veroorzaakt de delen om samen te smelten, vormt een moleculaire band die wordt versterkt zodra de materialen terug afkoelen. In het geval van metalen, heft de hittewrijving de temperaturen van de metaaloppervlakten aan op rond één derde van zijn smeltpunt. Eerder dan het smelten van de metalen, verwijdert de hittewrijving films en metaaloxides uit de metaaloppervlakten, die de metaalatomen toelaten om zich tussen de oppervlakten te bewegen en de metalen samen te smelten.

 

Functie

1. Auto-achtervolgt frequentie: intelligent controlesysteem, frequentie het auto volgen.

2. de omvang past oneindig aan: de omvang past oneindig aan, omvangverhoging en vermindert door 5%;

3. intelligente bescherming: de frequentie compenseerde bescherming, output het overbelasten bescherming, de bescherming van de vormschade;

4. elektrocomponenten: alle pneumatische componenten en hoofd elektronische componenten van de machine worden ingevoerd uit Duitsland en Japan;

5. fuselagestructuur: het kader van de machine keurt speciale staalstructuur goed en gemaakt door precisie gegoten aluminium CNC die verwerking machinaal bewerken, is het kader nauwkeuriger en stabieler

Parameter:

Frequentie

15Khz

20KHz

Generator

3000W/5000W

2000W/3000W

Lassenmodel

Model van de tijd het modelenergie, machtsmodel, dieptemodel

Afstands micro-aanpassing

20100mm Precisie: 0,01 mm

De hoogte van het kader in maximum

280mm

Inputvoltage

220V/110V

 

Toepassingen
De ultrasone assemblage is de methode van keus voor vele toepassingen in automobiel, toestel, medisch, textiel, verpakking, stuk speelgoed en elektronikamarkten, onder andere. De basisvoordelen van ultrasone assemblage - snel, sterke, schone en betrouwbare lassen - zijn gemeenschappelijk voor alle markten.

Toestel In deze high-volume markt, zijn hermeticity, de sterkte en ook kosmetische verschijning belangrijk. De toepassingen omvatten: stoomstrijkijzer, pomphuisvesting, stofzuigertoverstokje, en het wapen van de afwasmachinenevel.
Automobiel Hermetische verbindingen in toepassingen zoals lenzen, filters en kleppen. Andere toepassingen omvatten: de deur van de handschoendoos, instrumentencluster, luchtafleider en de sensor van de massaluchtstroom.
Zaken De „schone“ assemblage met verminderde corpusculaire kwestie wordt geproduceerd op de schijven van de informatieopslag. Andere toepassingen omvatten de assemblage voor lintpatronen, en audio en videocassettes.
Consument Het precisielassen die, die en verrichtingen afbakenen vormen wordt gebruikt in de vervaardiging van Swatch®.
Elektro Veelvoud die en toepassingen afbakenen het opnemen is vaak geautomatiseerd voor high-volume productievereisten met verenigbare betrouwbaarheid. De toepassingen omvatten: eindblokken, schakelaars, schakelaars (b.v. knevel, onderdompeling, roterend snel en diafragma), en spoelassemblage.
Medisch De niet-verontreiniging en de capaciteit dat in een schone ruimte moet worden in werking gesteld zijn zo belangrijk zoals de sterkte van de las. De betrouwbare, herhaalbare assemblage voor kritieke leven-steun apparaten wordt geproduceerd met nieuwe mogelijkheden in procesbeheersing. De toepassingen omvatten: de slagaderlijke filter, het cardiometry reservoir, bloed/gas de filter, het gezichtsmasker en IV spijkeren/filter vast.
Verpakking Van aseptische pakketten aan tandpastabuizen, is de capaciteit van ultrasone assemblage door productverontreiniging in het gezamenlijke gebied te verzegelen een belangrijk voordeel. Naast goede kosmetische verschijning, verstrekt de ultrasone assemblage stamper-duidelijke verbindingen voor blaarpakken. De toepassingen omvatten: specerijautomaat, blaarpakket, sapzak, sapkarton en plastic met een laag bedekt document koppen.
Speelgoed In deze hoogst concurrerende industrie, is de verwijdering van kleefstoffen, schroeven en oplosmiddelen, of andere verbruiksgoederen een bonus die aan sterke, veilige, plotseling-vrije assemblage wordt toegevoegd.

Efficiënte Waterdichte Ultrasone het Metaallasser van het Ultrasoon Lassenhulpmiddel 0

Efficiënte Waterdichte Ultrasone het Metaallasser van het Ultrasoon Lassenhulpmiddel 1

RFID-kaartlassen

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Ultrasoon Lassenhulpmiddel Leverancier. Copyright © 2020-2023 ultrasonicweldingtool.com . Alle rechten voorbehoudena.